Ученикът  Виктор Николаев от Професионалната гимназия по ветеринарна медицина „Проф.

...
Ученикът  Виктор Николаев от Професионалната гимназия по ветеринарна медицина „Проф.
Коментари Харесай

Ученикът Виктор Николаев е „Млад кмет за един ден“ в Община Ловеч

Ученикът  Виктор Николаев от Професионалната гимназия по ветеринарна медицина „Проф. Д. Димов“ е „ Млад кмет за един ден “ в Община Ловеч.

Той пое ръководството на институцията, като седна на стола на Корнелия Маринова и в продължение на няколко часа се срещна с настоящите задания. Виктор е ръководител на Общинския училищен комитет, в който вземат участие девет възпитаници от разнообразни учебни заведения в града.

Останалите управителни длъжности в общината също имаха заместници за един ден. Александър Илиев се срещна с работата на ръководителя на Общинския съвет Петър Цолов, при заместник-кмета Даниел Колев беше Елена Василева от Профилирана природо-математическа гимназия, при секретаря на Общината Даниела Цанова – Теодор Джабраилов от Професионалната гимназия по ветеринарна медицина „Проф. Д. Димов“, а Росен Цанков от СУ „ Св. Климент Охридски “ – при арх. Минчо Петков.

Инициативата завърши с анализ и шерване на усещанията при кмета Корнелия Маринова, която подари на учениците сувенири за спомен от тяхната

Събитието се организира за десета година дружно със съдружие „ Екомисия 21 век “ в партньорство с Община Ловеч и е отдадено на Деня на Европа – 9 май и на младежкото самоуправление. Последните две години самодейността не се организираше поради Коронавирус пандемията.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР